Anmälan

Anmäl dig till Krigshjärta 9 här: https://anmalan.kh9.se/

Sista dag för att få mat på arrangemanget har passerat, men det går att anmäla sig och ordna egen mat fram till 21 juli.

Du måste betala i samband med anmälan, så tänk på att ha ditt kontokort nära till hands när du fyller i. Anmälan tar bara några minuter, så passa gärna på att anmäl dig så snart du kan, så har du det gjort! Krigshjärta 9 har en åldersgräns på 18 år för stridande roller och 15 år för icke-stridande roller. Mer om åldergränserna hittar du på sidan för lajvets regler.

Krigshjärta 9 tillämpar solidarisk deltagaravgift. Den kommer i tre nivåer.

Standard: 950 kr
Det här är standardavgiften. Den betalar du om du har fast jobb eller på annat sätt en trygg ekonomisk situation.

Rabatterad: 750 kr
Den här avgiften är för dig som är studerande, arbetslös eller på annat sätt har en osäker ekonomi.

Första gången: 550 kr
Dessa platser är för den som åker på sitt första lajv i Krigshjärtakampanjen. För att få en av dessa platser, kontakta arrangör innan du anmäler dig, så får du en rabattkod att använda när du fyller i anmälningsformuläret. Du måste sen anmäla dig inom en vecka från att du fått en billigare biljett för att behålla din plats. Antalet platser för detta pris är begränsat till 61 st, men det finns fortfarande gott om platser kvar!

Utöver deltagaravgiften måste du också vara medlem i Föreningen Krigshjärtan för år 2019 för att delta på lajvet. Det kostar 50 kr och ingår inte i avgiften ovan, men kan betalas genom anmälan.

Frukost, lunch och middag ingår under lajvdagarna 24-27 juli i avgiften. Mer om vad som ingår och inte hittar du på sidan regler.

Om det är något problem med anmälan, kontakta arrangör så hjälper vi dig!